torsdag 2. februar 2012

Litt nytt på peishyllen... igjen

Hei igjen :)

Nå har det vært stille her på bloggen altfor lenge. Det skyldes rett og slett at jeg ikke har hatt stort å blogge om. Av og til føler jeg inspirasjon og kreativitet er på bånn og da står huset bare "på vent". Men sånn er det kanskje med de fleste?
Mannen og jeg har hatt fri i dag og i formiddag var vi på lunsj hos en venninne med bloggen Siennas Beachhut. Hun har det mest fantastiske huset du kan tenke deg. Badet og kjøkken er en drøm av de sjeldne. Jeg anbefaler deg å ta en titt å drømme deg bort :o)Ettermiddagen har jeg brukt til å endret litt på peishyllen, igjen......


Ny lykt i litt rustikk tre og metall. 


To "bøker" med motiv fra min favorittby over alle byer....... De er ikke egentlig bøker, men oppbevaringsbokser :) Veldig lur å ha til å skjule småting. Man kan f.eks ha dem liggende på stuebordet for å skjule fjernkontroller, lighter osv :)

De er også veldig smart å ha i bokhyllen med verdigjenstander i, ingen leiter der dersom det skulle bli innbrudd...... ;o)Fredag i morgen... igjen :) Ønsker dere alle en strålende helg!

Stor klem fra Helene

2 kommentarer:

 1. Tusen millioner takk for skryt :-D Elsker bøkene dine, lyst å dele med meg hvor du har kjøpt de? :-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Känner så igen mig när det gäller blogging - det går opp och ned.
  Jag älskar den vackra peisen ni har i ert hem - kan jag fråga var ni har köpt den?
  Kramar Joy

  SvarSlett