fredag 13. januar 2012

Blomstertips

Hei hei.

Da var endelig fredagskvelden her og både jeg og mannen har frihelg. Så utrolig herlig. Vi har akkurat spist nydelig middag laget av mannen, kyllingfilè på en seng av grønnskaer, søt poteter og hjemmelaget potetmos med champignonsaus. Naaaaaam :o)Tenkte jeg skulle komme med ett lite tips til hvordan du kan ha friske blomster hjemme, i flere rom, uten å måtte betale en formue. Om sommeren er det jo kjempelett å hente inn blomster utenifra, men nå på vinterstid må blomstene kjøpes i butikk.

Jeg kjøper ofte en pakke med blomster som gjør litt ut av seg :) Denne uken har jeg en pakke rosa Germini som jeg har delt opp og satt litt rundt om kring. På soverommet har jeg satt de fleste av dem i en bukett i en vase fra RM.
I stuen står det en blomst i en liten vase på lysbrettet på kommoden.På stuebordet står det 2 blomster uten stilk som bare ligger å flyter i vannet oppi "Boblen" fra Finn Schjøll. Blomster som har kort eller ingen stilt holder seg ofte mye lenger enn når de står i en vanlig vase.På kjøkkenet har jeg også satt en av blomstene i fløtemuggen fra RM.

Noe annet du kan gjøre er å ha blomstene stående som en bukett og når de begynner å bli litt slapp og pjusk, så kan du kutte av stilken og sette de i små skåler eller vaser med vann i... Da får du glede av dem lenge og på flere ulike måter. Det er bare å bruke fantasien!

Håper du får en fantastisk helg!

Fredagsklem fra Helene

8 kommentarer:

 1. Så kjempe fin reportasje i BA Helene! Huset deres er utrolig koselig! Klem Sara

  SvarSlett
 2. Hei.
  Ja friske blomster skaper liv i roma/huset.
  Skal ikkje alltid så mykje til.

  God helg.
  Gry

  SvarSlett
 3. Så gøy med reportasjen og for et nydelig lite hjem du har skapt deg :-D Er det ikke deilig å komme hjem om dagene ;-)
  Klem

  SvarSlett
 4. No fikk eg lyst ut og handle blomster etter jobb :)

  SvarSlett
 5. Stille på bloggen din for tiden :-S
  Du må hive deg på konkuransen hos RM, du som har så masse fine ting fra de :-D
  Jeg fikk plutselig 3 ukjente nye følgere pga det og jeg fikk plutselig litt prestasjonsangst :-O

  Sees snart :-D

  Klem

  SvarSlett
 6. Ååå... Så koselig du har gjort det! Friske blomster lyser verkligen upp i hemmet!
  Tack for tipset! Ha en vidunderlig dag! Kram Joy

  SvarSlett