mandag 31. oktober 2011

Ny benk på soverommet

Hei på dere!

I dag er visst den store ryddedagen her hos oss. Mannen har fri og jeg skal snart på seinvakt så vi har holdt på å rydde i skuffer og skap i flere timer. Herlig å få vekk litt rot og boss :)Vi har også fått oss ny benk foran sengen på soverommet. Benken er vel egentlig beregnet i en gang, men vår gang er så liten at det ikke er plass. Derfor får den no stå på soverommet foran sengen. Det er egentlig helt perfekt for nå kan vi bare rulle sengeteppet ned når vi skal legge oss og så er det bare å rulle det rett på plass når vi står opp, veeeeeldig mye lettere enn å ta av hele greien :D
Måtte bare ta med ett bilde av utsikten på soverommet som jeg synes er så og si perfekt! Jeg skulle aller helst ønske det var sjøen jeg så der, men når den er bak haugen så er hester som gresser på marken nesten like bra. Idyll!!!!Ha en fin dag videre.

Klem fra Helene

4 kommentarer:

 1. Nytt innlegg snart eller?? =) Klem fra Sara

  SvarSlett
 2. Så fint det har blitt på soverommet deres! Nydelig benk! Upåklagelig utsikt også! Du er heldig :) Klem Sara

  SvarSlett
 3. Hej Helene, takk for koselig hilsen på min blogg. Ser att du - precis som jag, är väldigt glad i RM, hihi.. Älskar ditt sovrum och den stilen du har där.
  Ha en fin helg!
  Här blir det en göra-minst-möjligt helg... Skönt det också ibland. ;)
  Kram Joy

  SvarSlett
 4. Nydelig soverom! Elsker riviera maison stilen og skulle ønske eg hadde eit hus eg kunne fulle opp med vakre og dine rivera maison møblar! :)

  SvarSlett