tirsdag 25. oktober 2011

Høst i stuen

Hei på dere!

I dag har jeg ordnet litt i stuen.... Vekk med alle lyserosa lys og søte blomster, det hører sommeren til.


Jeg har kjøpt nye kubbelys som er kledd med bark og to minigresskar som jeg bare måtte ha, så søte :)


Kubbelyset står på ett gammelt fat i sølvplett som jeg har kjøpt på antikkmesse her i Bergen. Snille mannen tok med hunden i skogen i dag tidlig å fant mose til meg.


Den hvite hortensiaen jeg hadde i vinduet er byttet ut med en grønn eføy i grønn potte.... Eføyen synes jeg var litt i minste laget men det var den eneste typen jeg fant i farten. Håper den vokser fort :)


Ellers så har oliventreet fått flytte inn i stuen. Det har stått ute helt til nå, men de skal ikke ha det for kaldt så var vel på tide å få det innendørs :) Det mangler potte så jeg må en tur til byen en av dagene å få tak i en. Jeg har funnet en kurv på RM som jeg tenker å putte det i, og heldige meg har fått flere gavekort derfra til bursdagen min. Passer perfekt :)Jeg vet ikke om noen av dere har lagt merke til at det er ett hjørne i stuen det aldri blir tatt bilde av, det er det hjørnet jeg står å tar bilde fra her.... Det skyldes at vi har en forferdelig stygg tvkrok her... En vakker dag skal TVen få plass i ett skap, muligens dette her fra RM...

Håper dere har en fantastisk høstdag i nydelig høstvær slik som vi har i Bergen i dag :o)

Klem fra Helene

1 kommentar: