fredag 8. juli 2011

Ferieplaner 2011

Hei på dere!

Da er ferien 2011 så og si ferdig planlagt. Jeg er ikke typen som planlegger til punkt å prikke før turen er begynt, men liker å ta ting litt som de kommer.

Vi reiser ikke før i slutten av September, men det er greit å ha planene klare :o)

Turen går til California, Nevada og Hawaii. Vi starter med å fly til San Fransisco hvor en leiebil av denne typen venter på oss på flyplassen. Glis!Etter ett par dager kjører vi videre på Highway 1 som går langs kysten hele veien ned til San Diego. Her blir det Seaworld og muligens en svipptur innom Mexico.
Videre går turen til Las Vegas hvor vi har booket 4 netter på Hard Rock hotellet.... I følge bildene ser det ut som et veldig flott hotell spør du meg :) Det ene bassenget er til og med laget om til en sandstrand.

 I Las Vegas blir det også en helikoptertur over Grand Canyon, en tur vi gleder oss veldig til begge to....Når vi er lei av gambling og bassengliv (blir man det??), kjører vi videre til Los Angeles. Her må vi få med oss de vanlige tingene som Hollywood og Beverly Hills :o)

Tilslutt avslutter vi turen med en uke på Hawaii.... Du og du så jeg gleder meg!!! Tror det blir en fantastisk ferie som vi kommer til å leve lenge på :o)Fin kveld til dere alle.

Klem fra Helene

3 kommentarer:

  1. Herligalondon! Jeg blir helt svimmel av misunnelse! Dette må jo bare bli en helt fantastisk opplevelse!! Bra planlagt:) Klem Sara

    SvarSlett
  2. Så utrolig kjekt og jeg er grønn av misunnelse. Men men, sånn er det vel å bygge hus.... Jeg VIL på ferie jeg også. Masse god tur og kose dere uendelig :-D

    SvarSlett
  3. Misunnelig!! Kjem til å bli ein fantastisk tur :)

    SvarSlett