fredag 15. januar 2010

Te og kopper

For noen dager siden var jeg på opphørssalg hos First Floor. Der kjøpte jeg dette søte hjerte fra Walther & co. Det skal få henge på en knagg i gangen når vi flytter tenker jeg :)For mange år siden bodde tanten min i Stavanger. Det var en liten søt interiørbutikk like borti gaten fra leiligheten hennes. En gang jeg var på besøk fikk jeg 2 nydelige blå krus fra Burleigh. Det har vært favoritt krusene mine siden. I sommer var jeg på tur til Stavanger med min tante og butikken de var kjøpt i lå der enda, og tror dere ikke de hadde krusene fortsatt? LYKKE.


Jeg har vært på jakt etter krusene flere steder i Bergen siden uten hell, men hos First Floor hadde de 2 stk igjen. De ble såklart med hjem også :)
Jeg har en forkjærlighet for kopper, noe jeg har arvet etter farmor og tanten min. Vi er helt håpløs og har sikkert hundre krus til sammen :) Skal vise fler kopper en annen dag.Emmeline lurte på hvilke te som er favoritten; jeg anbefaler Kremmerhuset`s Kvede te (løsvekt såklart) på det aller varmeste. Helt fantastisk god! Jeg er ikke noen fan av teposer men av og til må man, da er Chai faktisk veldig god.

Ble et langt innlegg om litt av hvert dette. Sånn kan det gå ;)

God helg alle.

Helene


1 kommentar:

  1. Du kommer til å få det så utrolig fint i leiligheten! Digger alt du har kjøpt så langt... Når flytter dere inn?

    SvarSlett