torsdag 7. januar 2010

Bad

Vi skal pusse opp badet i leiligheten også og jeg er veldig usikker på om jeg vil ha et nytt og moderne eller et i gammel stil.

Jeg elsker sort hvitt bad med gamle skjenker isatt vask og badekar med løveføtter. Samtidig synes jeg det er kjempestilig med moderne bad og jeg elsker Il Bagno AlessiDet blir heldigvis ikke opppussing av badet før tidligst til sommeren så jeg har litt tid på å bestemme meg. Noen innspill?

Helene4 kommentarer:

 1. Enig med at det må være vanskelig å velge! Begge stilene er dødskult! :) Men siden bad er såpass dyrt å pusse opp er det gjerne lurt å være sikker på at det er en stil du vil like om 5år++! :)

  Liten fare for at jeg fortsetter hvis iss kjøper oss!!! Da blir jeg rett og slett sur...

  SvarSlett
 2. Skjønner det er vanskelig å velge. Det er så mye fint i dag. Selv liker vi nok det litt stramme - i alle fall før jeg begynte å blogge. I dag tror jeg at jeg ville mikset stramt og noe mer kult som stort speil med stilig ramme og kanskje badekar med løveføtter. Og masse fine småting av Lene Bjerrre til kanskje?

  SvarSlett
 3. Uff for et vanskelig valg..kan desverre ikke hjelpe for jeg syntes begge deler er like fint :)Men må jo si at det moderne badet bare var helt nydelig :)

  SvarSlett
 4. Det kuleste er jo en kombinasjon av moderne og klassisk/ gammelt :)

  SvarSlett