onsdag 4. juli 2012

Grunning

God kveld dere!

Da er vi akkurat kommet hjem etter en laaang dag. Først jobb for begge to deretter masse jobbing i huset. Vi har bare hatt nøkkelen i to dager og har allerede fått gjort en hel del takket være foreldre og min søster som har hjulpet oss.
Vi har fått grunnet nesten all panel i første etasje samt nesten revet ned hele kjøkkenet. I tillegg har vi fått opp stillas på ene ytterveggen så den er klar til maling.Som bildene fra prospektet viser så er det en god del panel å grunne..........Men det blir så bra. Ser så annerledes ut allerede med bare ett strøk hvit grunning på. Fikk ikke tatt bilder for det ble så sent men bilder av hvit og lys stue kommer i morgen!
Jeg er strålende fornøyd med dagens innsats og i morgen fortsetter vi malingen. Målet er å bli ferdig med andre strøk grunning samt å få ut resten av kjøkkenet. Masse jobb men du og du så gøy det er!!

Nattaklem fra meg :)

1 kommentar:

  1. Oj, her var det mye malejobb ja!!! Når eg sitte å kikke på hus på finn.no så får eg heilt angst av å se slike bilder! hehe... E utrolig lite glad i å male! :p Glede meg te å se før og etter bilder!

    SvarSlett