mandag 5. desember 2011

Adventstake

Hei på dere!

Da er jeg tilbake etter en liten pause. Turen til London var helt fantastisk. Byen var nydelig julepyntet med millioner av lys, og de siste julegavene ble unnagjort.


Jeg skulle jo laste opp bilder av adventstaken min forrige søndag men noe var galt med macen så det gikk ikke. Nå er heldigvis problemet løst og her kommer bildene. 
Jeg har en adventstake stående i stuen og en i kjøkkenvinduet. Viktig med litt kos på kjøkkenet mens vi lager middag :)

Staken i stuen har ett lite rør med vann i gjemt i mosen. I fjor hadde jeg en orkidè og i år pyntet jeg med en grein med disse hvite (som jeg ikke helt husker hva heter). De holder nok ikke helt til 4. søndag i advent så da blir de byttet ut med noe annet... Lysene er fra Lene Bjerre og de er helt nydelig. De er så glansfull og veldig elegant i formen :)


På kjøkkenet har jeg 4 flasker i ulik høyde som det står tallene 1-4 på. Vanlige hvite lys og pyntet med røde julehjerter og litt kristtorn. Enkelt og dekorativt....
Hvis du lurer på hvorfor bare ett lys er tent så er det fordi bildene ble tatt for en uke siden :)

Håper dere har hatt en fantastisk helg.

Stor klem fra Helene 


1 kommentar:

  1. Så herlig med førjulstur!! Har ikke blitt mye `farting` på oss i år, satser på at neste år blir bedre:) Utrolig kos å ta frem adventstaken og tenne den til søndagsfrokosten!

    SvarSlett