fredag 25. november 2011

Ferdig julekrans

God kveld dere!

For ett vær vi har her i Bergen. Det stormer og regner noe helt vanvittig. Da er det herlig å bare være inne, med stearinlys og varm te :)Tidligere i dag var jeg i byen med en venninne. Fikk handlet inn litt nye kubbelys og en liten søt krans til å ha på bordet. Bildet av den kommer i morgen....
I kveld har jeg holdt på å pynte så smått til jul. Jeg fikk laget kransen til å henge på veggen og dekorert litt oppå peisen. Jeg skulle egentlig sette fram adventstaken men jeg finner den ikke!!!! Sukk og stønn. Jeg har snudd opp ned på nesten hele huset men den er bare borte vekk. Skal gjøre ett siste forsøk i morgen. Krise hvis jeg ikke finner den.....!
I morgen skal jeg på lysfest i sentrum med farmor og tante. Gleder meg, er så koselig med fakkeltog og tenning av julegran. Krysser fingrene for at stormen er passert til da.Håper du koser deg hjemme og ønsker deg en fantastisk helg!

Stor klem fra Helene

4 kommentarer:

 1. Kjempe fin krans og julekuler du har. Jeg har nettopp kjøpt de du har i pastellfarger. Kjempe fine :-D

  Du må se på disse to bloggene her om du ikke allerede har gjort det.

  http://theessenceofthegoodlife.blogspot.com/

  Denne bloggen er helt fantastisk, hun skuffer aldri med innleggene sine.


  http://sjarmerendejul.blogspot.com/

  Denne bloggen er bare aktiv i julen og jeg er nettopp begynt å følge den, men der er masse fint :-D

  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 2. Hei Helene. Kom over bloggen din på facebook..så utrolig nydelig hjem du har og så inspirerende! Jeg skal selv pusseopp hjemmet mitt, men jeg finner ikke det som er en viktig detalj til mitt nye kjøkken: Vet du hvor jeg kan få tak i fine porselen/keramikk-krukker til å ha mel og havregryn og sånt i..Vil de skal være "gamle og romantiske"-helst hvite og det skal stå skrevet (med løkkeskrift) utenpå hva som er inn i. (kan selvfølgelig male på skrift selv om dt er umulig å oppdrive)

  Natalie

  SvarSlett
 3. Hihi, da har eg skrollet meg igjennom hele bloggen din, og gud som eg har kost meg! Verkar som de har eit nydeleg lite hus i Bergen (kvar egentleg?) og me har jo samme favorittbutikk, så det er vel ikkje merkeleg at eg likar stilen din? ;p Soverommet er jo fantastisk!! For ein forskjell og så fine møbler og sengeteppe! :)


  Er farleg å gå innom RM, for er so utruleg vanskeleg å gå ut derifra uten ein pose eller to... Og det lover vel aldri godt for ein studentøkonomi...

  Gledar meg i alle fall stort til kundekvelden på onsdag! :D

  God lørdag!

  SvarSlett
 4. Hei Natalie. Takk for koselig kommentar :) Jeg vet ikke om de har akkurat det du leter etter men de har mange søte på www.loblia.no de får inn varer hele tiden så du kan jo sjekke med jevne mellomrom. Lykke til med oppussingen.

  SvarSlett