søndag 9. oktober 2011

Rodeo Drive og Pottery Barn

Hei hei :-)

I dag har vi hatt en herlig dag i solen. Vi begynte med noen timer på hotellterassen før vi dro til Rodeo Drive. Vi kjørte inn i ett parkeringshus hvor det var folk som parkerte bilen for oss. Vi bare lot nøkkelen stå , fikk en lapp med nr på så var det bare å gå. Når vi kom tilbake gav vi nr og noen kjørte fram bilen til oss igjen. Me like :-)



Rodeo Drive var fantastisk med flotte bygninger, vannvittige biler og LV, Dior og Chanel side om side....




I gaten rett ved siden av hadde de Pottery Barn!!! Jeg har kun sett butikken på nettet og det var utrolig gøy å endelig kunne gå inn i en butikk. Jeg hadde lyst på ca alt, hehe. Men igjen var det dette med plass i kofferten da.... Jeg klarte ikke helt å motstå fristelsen og endte opp med en vekkerklokke i gammel stil til nattbordet og et sett med kniver til servering av ost.




Noe har skjedd med dingsen jeg laster opp bilder med så bilder av de nye tingen kommer når vi er hjemme igjen. Dagens bilder er fra Santa Monica Beach og Sea World San Diego.




Nå har vi levert fra oss bilen, sukk, og sjekket inn på ett hotell rett ved flyplassen. I morgen tidlig går flyet til Hawaii hvor vi skal være 7 dager så er det slutt på ferien for denne gang. Dobbelt sukk.....




Håper dere koser dere hjemme i regnet, kniiis. Sorry ;-)

Klem fra Helene

- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

  1. Se ut som du har hatt en nydelig ferietur! Heldiggris!!! =) Klem fra Sara

    SvarSlett