torsdag 4. februar 2010

Update fra leiligheten

God kveld!

Da var enda en dag over og vi har fått gjort en hel del i leiligheten, deilig. Du kan tro håndtverkerne ble glad for kransekakene!!


Gulvet i gangen er ferdig fliselagt. Det er veldig skittent men jeg ville bare vise dere et bilde :) De er polert og blanke med litt gull i. Skal vise flere bilder når det er vasket!
Tegelsteinsmuren står på kjøkkenet. Den er nyoljet i dag og der skal også komme en slags bar i vinduet. Den skal lages av en benkeplate i oljet eik, samme som vi skal ha på resten av kjøkkenet.
Peisen er ferdig sparklet og blir malt en av dagene. Pappa og jeg har designet og flinke pappaen min har murt den helt alene (han er byggmester av yrke). På bildet mangler ventilene til luftingen men bilde av de kommer en annen dag. Til høyre i bildet er det to røde bokser, det er en stikkontakt til TV`en som skal henge på muren. Hullet under er til DVD spilleren og det er hulrom inni muren til å trekke ledningene i :)
1 kommentar:

  1. Wow..det begynner å ta form da..veldig stilig. Genialt med å få ledningene inn i veggen...sku gjerne hatt det jeg også :)

    SvarSlett