tirsdag 26. januar 2010

Riviera Maison Servietter

Hei hei. Da ser det ut til at bloggen min er blitt seg selv igjen :) Counteren min er begynt å telle fra null igjen men ellers fungerer alt fint!

I dag har jeg vært på besøk hos en venninne og vi har utvekslet julegaver. Litt i seneste laget men bedre sent enn aldri. I gaven min lå det 4 stk av disse kjempe stilige tøyserviettene fra Riviera Maison. De har en liten lomme med plass til navnelapp så de fungerer som bordkort også. Var de ikke stilig?? Gleder meg kjempemasse til å komme i hus så vi kan invitere gjester og bruke serviettene!


Det går fremover i leiligheten. Peisen er nesten ferdig og snart skal det legges fliser i yttergangen. Bilder kommer snart.


Ha en fin uke alle sammen!


Helene

1 kommentar:

 1. Hei!
  Takk for koselig hilsen i bloggen min!
  Kjempefine servietter da! Gleder meg til å se sommerkolleksjonen til RM snart. Åpnet konseptbutikk her i Molde for kort tid siden, men i vinter var det så mye skiing-stil der, noe som ikke passer denne vinter-hateren så innmari godt.
  PS den speil-tv'n var genial da! Liker ikke vår når den er avslått, fordi den er så svart. Har hvit ramme vi da, -svart hadde ikke kommet inn her! ;)
  NIna

  SvarSlett