mandag 28. desember 2009

Gaver

Hei igjen.

Da er er jeg tilbake igjen etter en kjempekoselig julefeiring. Mr.B og jeg har fått utrolig mye fine ting til leiligheten. Vi fikk en nydelig lysekrone som jeg ikke kan vise bilder av før den er kommet på plass i taket, den ligger nedpakket i esker sammen med alt det andre fine vi fikk. Jeg gleder meg så utrolig mye til å kunne pakke opp alt sammen og sette det på plass i nye leiligheten. Planene var jo at vi skulle komme i hus til jul men vi fant fort ut at det ikke lot seg gjøre. Så nå krysser vi fingrene og håper på å være i hus i slutten av februar.


Det kommer snart noen bilder fra leiligheten... Jeg er der som regel på kveldstid og da er det altfor mørkt til å ta bilder. Men jeg skal ta meg en tur inn en dag når det er dagslys å knipse litt.

Nå har akkurat elektrikeren laget spotter i kjøkkentaket så da er det klart til isolering og plating. Ellers holder vi på å mure peisen som skal være i lecastein. Tror den blir kjempestilig.


Bildene er fra de julegavene jeg ikke har pakket bort, en utrolig søt hjertelysestake fra Walther & co og noen flotte linservietter i beige fra Himla. Jeg fikk også serviettringer fra Home and Cottage som henger rundt serviettene. Gleder meg sånn til å komme i hus og dekke langbord :)

Håper dere alle har hatt en kjempefin jul med masse god mat og fine gaver. Vi sees snart!


Helene
3 kommentarer:

 1. Jeg hadde vært såååå rastløs hvis jeg hadde fått så mye fint og snart hatt en leilighet klar! hehe...

  SvarSlett
 2. Den beste tiden er når man planlegger og får leiligheten slik man ønsker. Nyt tiden og jeg er sikker på at det blir kjempefint hos dere.

  Likte lysestaken fra Walter & Co også.

  Ønsker deg og din kjære et riktig godt nytt år.

  Marit

  SvarSlett
 3. Godt nytt år vennen!

  Typisk at du fikk slike til Jul da. Tenker jeg gir deg dem jeg har kjøpt likevel, du får heller bytte dem. Kjøpte dem fra den butikken på Xhibition.....og der finner du vel deg noe annet du liker tenker jeg.

  Nyttårsklem fra Sara

  SvarSlett