fredag 11. desember 2009

Årets julegaver


Hvert år pakker jeg inn alle julegavene jeg skal gi bort med samme stil. Jeg finner ulike tema hvert år og i år blir det nostalgisk. Jeg har vært på Obs og kjøpt gråpapir og brukt hjerter fra Perfect Home og Åhlens til å pynte med.En god venninne av meg har en nydelig liten datter på 2,5år. Hun får englevinger på sin gave i år.


På Panduro Hobby har jeg kjøpt et slags stempel som det står "God jul" på. Jeg har også kjøpt rød "stearin" som jeg smelter over et stearinlys og drypper på. Dette har jeg brukt til å feste til-fra lappene med.


Jeg har en venninne som ikke feirer jul. I hennes familie feirer de nyttår med gaver og god mat. Jeg prøver å lage hennes gave litt mer nyttårs aktig og kutter derfor ut alt som er rødt og står god jul på :) Synes hennes gave ble ganske så stilig jeg!
Årest julekort ble kjøpt i en koselig bokhandel da vi var i New York i høst. De Matcher litt stilen til julegavene og bakpå hver konvolutt har jeg forseglet med samme stempel som på gavene.I morgen reiser Mr B, pappa, kjæresten hans og jeg til Aberdeen på juleshopping. Vi skal ha en overnatting, spise masse god mat og bare kose oss. Jeg gleder meg.


Riktig god helg til alle dere!2 kommentarer:

  1. Så kreativ du er, Helene! Kjempe koseleg innpakning! God tur til Aberdeen!

    SvarSlett
  2. STEIKE BANANA KOR DU LEGG DEG I SELEN MED JULEGAVER DA!!!!!! NICE!

    CREDS!!!!!!

    Klem fra Sara L

    SvarSlett